Yıldız futbolcu nereye gidecek?

Premier League ekibi Chelsea ile yolları ayrılan ve son olarak Serie A ekibi Roma ile anlaştığı belirtilen tecrübeli sol bek Ashley Cole hakkında açıklama geldi.Konuyla ilgili İngiliz basınınına konuşan 33 yaşındaki futbolcunun menajeri Jonathan Barnett,

Premier League ekibi Chelsea ile yolları ayrılan ve son olarak Serie A ekibi Roma ile anlaştığı belirtilen tecrübeli sol bek Ashley Cole hakkında açıklama geldi.

Konuyla ilgili İngiliz basınınına konuşan 33 yaşındaki futbolcunun menajeri Jonathan Barnett, "Durum şu ki, birkaç kulüple görüşüyoruz. Şu anda sadece yurt dışından kulüpler, başka gelişmeler olabilir. Fakat şu anda sadece görüşme halindeyiz" ifadelerini kullandı.   

Öte yandan İtalyan basınında çıkan haberde ise, Cole'ün Pazartesi günü Roma'da olacağı ve Başkent ekibinin yöneticileri ile bir görüşme yapacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri