Yaz Okulu Çalışmaları Sürüyor

Trabzon'da yapılacak olan 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivalinin alt yapısı olarak belirlenen Yaz okullarında Atletizm branşı her gün 2 saatlik çalışma ile hazırlanıyor.

Trabzon'da yapılacak olan 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivalinin alt yapısı olarak belirlenen Yaz okullarında Atletizm branşı her gün 2 saatlik çalışma ile hazırlanıyor.37 öğrencinin katıldığı 90-97 doğumlu erkek ve bayan sporcunun katıldığı Atletizm çalışmalarına Gençlik ve Spor Atletizm Antrenörleri Zekeriya Üçüncü ve Songül Virit nezaretinde hazırlanıyorlar.

Atletizm Antrenörü Zekeriya Üçüncü ,Hüseyin Avni Aker stadyumu ve Söğütlü atletizm pistinde her gün yaptıkları çalışma ile 2011 Atletizm branşı olarak hazırlandıklarını belirtirken , İlimizde 2011 yılında gençlik olimpiyatları yapılacak.Bu olimpiyatlara sporcu yetiştirmek, Trabzon ilini temsil edecek Atletlerin olması en büyük amaç ve dileğimizdir.Bu doğrultuda şimdiden sporcu yetiştirmek için çalışmalarımıza hız verdik dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri