Yattara gol sözü verdi

Trabzon'da bir köfte salonu'nda köfte ve balık yiyen Yattar'yı gören taraftarlar büyük ilgi gösterirken, 'Sakın Fenerbahçe'ye yenilmeyin, yenemiyorsanız da yenilmeyin' derken, Yattara'da 'Biz İstanbul'a kazanmak için gidiyoruz ve kazanmak için de elimizde

Trabzon'da bir köfte salonu'nda köfte ve balık yiyen Yattar'yı gören taraftarlar büyük ilgi gösterirken, 'Sakın Fenerbahçe'ye yenilmeyin, yenemiyorsanız da yenilmeyin' derken, Yattara'da 'Biz İstanbul'a kazanmak için gidiyoruz ve kazanmak için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Trabzonsporlu taraftarları mahçup etmek istemiyoruz' dedi.

Özellikle minik öğrenciler Yattara'ya büyük ilgi gösterirken, Yattara'da onlara yakın ilgi göstermeyi ihmal etmedi. Dumlupınar İkinci sınıf öğrencisi Ali Kemal Yattara ile sohbet edip maç için iyi bir skor sözü aldı.

Nurgül Günaydın

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri