Yattara çalışmalara başladı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Selçuk, Gökhan, Tolga, Ceyhun, Onur, Song ve sakatlığı bulunan Yattara katılmadı. Milli takım kampından dönen Tony Sylva ise takımla


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Selçuk, Gökhan, Tolga, Ceyhun, Onur, Song ve sakatlığı bulunan Yattara katılmadı.

Milli takım kampından dönen Tony Sylva ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Ancak bu futbolcuya FIFA'dan henüz geçici lisans çıkmadığı kaydedildi.

Bordo-mavili futbolcular, yaklaşık yarım saatlik bir idmanın ardından, kondisyon salonunda çalışmaya devam etti.

YATTARA'NIN DURUMU

Trabzonspor'da sakatlığı süren Yattara'nın, dün akşamki antrenmanda hafif tempolu koşulara başladığı bildirildi.

Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Yattara'nın saha çalışmalarına başladığını belirterek, “Dün akşamki idmanda hafif bir koşu yaptı. Bu sabah salonda çalıştı ve akşamki antrenmanda da koşu yapacak. Beşiktaş maçında forma giyip giymeyeceği yarınki durumuna göre netleşebilir” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri