Ve Volkan Şen imzayı attı!

Trabzonspor'da sezon içerisinde kadro dışı bırakılan Volkan Şen yeni kulübüne imzayı attı. Bordo mavililerin 1.250 bin Euro bonservis bedeli aldığı Volkan Şen bugün kendisini 4.5 yıllığına Bursaspor'a bağlayan sözleymeyi imzaladı.Transfer çalışmalarını de

Trabzonspor'da sezon içerisinde kadro dışı bırakılan Volkan Şen yeni kulübüne imzayı attı. Bordo mavililerin 1.250 bin Euro bonservis bedeli aldığı Volkan Şen bugün kendisini 4.5 yıllığına Bursaspor'a bağlayan sözleymeyi imzaladı.

Transfer çalışmalarını devam ettiren Bursaspor, şampiyon olan kadroda yer alan Volkan Şen, Sercan Yıldırım ve PTT Birinci Lig'de mücadele eden Manisaspor'dan transfer ettiği Bekir Yılmaz'a resmi imzayı taraftarların da katıldığı törenle attırdı. İki buçuk yıl aranın ardından yeniden Bursaspor'a dönen Volkan Şen ile Bekir Yılmaz Bursaspor'la kendilerini 4,5 yıllığına Yeşil-beyazlı yapan sözleşme imzalarken Galatarasay'dan transfer edilen Sercan Yıldırım da sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak kiralık olarak sözleşme imzaladı.

   İmza töreninde konuşan Volkan Şen henüz 26 yaşında olduğunu hatırlatarak, "Bu ortamı çok özledim. Kucak açtığınız için teşekkür ederim. Başkanım Erkan Körüstan ve Rıdvan Şen'e çok teşekkür ediyorum. Emek harcadılar. Biz her zaman büyük bir aileydik. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Tatsız bir olay yaşamıştım. Sizden aldığım destek ve sıcaklık beni mutlu etti. Bu kapının sonuna kadar açık olduğu hissettirdiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur. Buradan gitmemin üzerinden 3 sene geçmişti. Artık 26 yaşındayım daha olgunum. Artık önüme bakıp, formanın sonuna kadar hakkını vermek istiyorum. İnşallah sizin desteğiyle hedeflediğimiz yere varacağız. Bana hak verin çok heyecanlıyım." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri