'Uygun teklife Yekta'yı satabiliriz'

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer listesinde olan futbolcuları Yekta Kurtuluş'u, iyi bir teklif gelmesi durumunda satmayı düşündüklerini söyledi.Lacivert-beyazlıların milli futbolcusu

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer listesinde olan futbolcuları Yekta Kurtuluş'u, iyi bir teklif gelmesi durumunda satmayı düşündüklerini söyledi.

Lacivert-beyazlıların milli futbolcusu Yekta, ligin devre arasına girmesinin ardından büyük takımların da transfer listesindeki yerini aldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sidal, Trabzonspor, Fenerbahçei  Galatasaray’ın da Yekta ile ilgilendiğini doğrulayarak, uygun teklifin verilmesi durumunda bu futbolcuyu satabileceklerini söyledi.

Mehmet Süha Sidal şöyle konuştu:

"Yekta takımımızın başarılı bir oyuncusu. Ligin devre arasına girmesiyle birlikte de takımların ilgilendiği doğru. Yekta için uygun bir teklif gelirse satmayı düşünebiliriz."

Kasımpaşa'nın en istikrarlı oyuncusu Yekta Kurtuluş, takımının ilk yarıda yaptığı 17 maçta da forma giydi. Toplam 1479 dakika ile takımının en fazla oynayan futbolcusu unvanını alan Yekta'nın 2 de golü bulunuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri