Ünlü sanatcıdan Trabzonspor'a marş

Ünlü popçu Yusuf Güney bestelediği Trabzonspor marşını hafta içerisinde Trabzon’a gelerek  Bordo- Mavili yönetime teslim edecek Güney Trabzon’a geliyorSöylediği şarkılarla Türkiye’de ses getiren, son yılların iyi çıkış yapan Trabzonlu ve Trabzonsporlu san

Ünlü popçu Yusuf Güney bestelediği Trabzonspor marşını hafta içerisinde Trabzon’a gelerek  Bordo- Mavili yönetime teslim edecek

 Güney Trabzon’a geliyor

Söylediği şarkılarla Türkiye’de ses getiren, son yılların iyi çıkış yapan Trabzonlu ve Trabzonsporlu sanatçısı Yusuf Güney bordo- mavili taraftarlara müjdeyi verdi.

Önceki gün Trabzonspor’un efsanevi yöneticilerinden Utku ve eşi Ayla Bozoğlu birlikte bir araya gelen ünlü sanatçı Yusuf Güney Trabzonspor için bestelediği  Trabzonspor marşını Bordo- Mavili yönetime sunacak.

 Türkiye’de müzik severlerin gönlüne taht kuran ünlü sanatçı Güney” Trabzonspor için bestelediği marşı tamamladığını belirterek" Ben Trabzonlu gurbetci bir ailenin çocuğuyum. Trabzonspor taraftarıyım.  Uzun bir çalışmanın ardından Trabzonspor için bir marş besteledim. Önümüzdeki hafta içerisinde Trabzon’a gelerek bestelemiş olduğum, Trabzonspor’umuzun marşını yönetim kurulumuza gönül rahatlığı ile vereceğim” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri