Türkiye hayranı Gomez ringde!

Geçtiğimiz yıl Müslümanlığı seçerek göğsüne Türk bayrağı ve Arapça harflerle Allahu Ekber dövmesi yazdıran Kübalı boksör Juan Carlos Gomez ve dünya şampiyonluk kemerini yıllardır elinde tutan Ukraynalı boksör Vitali Klitshko karşı karşıya gelecek. Türkiye

Geçtiğimiz yıl Müslümanlığı seçerek göğsüne Türk bayrağı ve Arapça harflerle Allahu Ekber dövmesi yazdıran Kübalı boksör Juan Carlos Gomez ve dünya şampiyonluk kemerini yıllardır elinde tutan Ukraynalı boksör Vitali Klitshko karşı karşıya gelecek.

Türkiye hayranı olan Gomez, ringe de Türk bayrağıyla çıkarak dünya çapında yayınlanacak yüzlerce televizyon kanalından Bülent Başer ile birlikte ülkemizin reklamını yapacak. Bu maçın ardından da Gomez ve Başer birlikte Türkiye'ye giderek kısa bir tatil yapacaklar.

Köln'de çalışacaklar

Juan Carlos Gomez'in antrenörlüğünü eski milli boksörlerimizden Bülent Başer yapıyor. Ünlü antrenör Bülent Başer, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bu maçta Gomez'in kazanma şansı çok yüksek. Klitshko'lar bu güne kadar sponsor ve televizyon kanallarının verdiği paraların gücüyle rakiplerini bir şekilde yendiler. Nasıl olduğunu ispatlayamıyoruz ancak paranın gücü işte! Şimdi karşısında ilk kez güçlü bir boksör var şimdiye kadarkilerine benzemeyen (Siyah Panter). Bu hafta Köln'e giderek özel bir antrenman yapacağız ardından da Stuttgart kentine giderek çalışmalarımızı orada sürdüreceğiz' şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri