Türkiye A Milli takımının yeni teknik direktörünü resmen açıkladılar

Almanya Futbol Federasyonu'ndan Stefan Kuntz açıklaması geldi.

Almanya Futbol Federasyonu Başkanlık Kurulu; Stefan Kuntz'un, Türkiye A Milli Takımı'nın başına geçmeyi kabul etmesi halinde Almanya U21 Milli Takımı'ndaki sözleşmesinin feshedileceğini açıkladı.

Almanya Futbol Federasyonu, teknik direktör Stefan Kuntz'un Türkiye ile anlaşması halinde Almanya U21 Milli Takımı'ndaki sözleşmesinin feshedileceğini duyurdu

DFB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Almanya Futbol Fderasyonu, Stefan Kuntz'un Türkiye milli takımının teknik direktörü olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile çalışabilmesi için mevcut sözleşmesinin iptal edilmesini oy birliğiyle kararlaştırdı.

Stefan Kuntz'un Alman U21 milli takımındaki başarıları ve Türkiye ile olan özel ilişkisi nedeniyle DFB, bu anlaşmayı engellemek istemedi. Bu adım Türk ve Alman futbolu arasındaki dostluğun da bir ifadesidir."

TÜRK YARDIMCI
TFF, Stefan Kuntz ile yaptığı görüşmede 3 yıllığına prensip anlaşmasına varmıştı. Kuntz'un yardımcıları için adı geçen isimler ise Tayfun Korkut ile Mustafa Doğan...

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri