Tükürüğe 4 maç ceza!

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) geçen hafta oynanan Nürnberg-Bayern Münih maçında rakibine tüküren Nürnbergli Javier Pinola'ya 4 maç ceza verildi.Almanya Futbol Federasyonu'nun açıklamasında, Bayern Münih'in 3-0 kazandığı maçta Bastian Schwei

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) geçen hafta oynanan Nürnberg-Bayern Münih maçında rakibine tüküren Nürnbergli Javier Pinola'ya 4 maç ceza verildi.

Almanya Futbol Federasyonu'nun açıklamasında, Bayern Münih'in 3-0 kazandığı maçta Bastian Schweinsteiger'e tüküren Arjantinli Pinola'nın sportmenliğe yakışmayacak şekilde davrandığı için bu cezaya çarptırıldığı belirtildi.

Açıklamada, Pinola'nın rakibine tükürdüğü ve kafasına vurduğu için 4 Bundesliga maçında oynayamayacağı kaydedildi.

Pinola, maçtan bir gün sonra Schweinsteiger'den özür dilemiş, Schweinsteiger de Pinola'nın özrünü kabul ettiğini söylemişti. Nürnberg Kulübü de Pinola'ya para cezası verildiğini ve oyuncuyu kınadıklarını açıklamıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri