TS'yle İlgili Bomba Bir İddia

Trabzonspor'un eski futbolcusu Haluk Kulaçoğlu'nun Ajansspor.com'a bomba gibi açıklamalar yaptı, İşte Trabzonspor ile ilgili ortaya atılan iddialarAjansspor.com'a gelen bir istihbarata göre, G.Oftasşspor maçını tribünde taraftarlar arasında takip eden esk


Trabzonspor'un eski futbolcusu Haluk Kulaçoğlu'nun Ajansspor.com'a bomba gibi açıklamalar yaptı, İşte Trabzonspor ile ilgili ortaya atılan iddialar

Ajansspor.com'a gelen bir istihbarata göre, G.Oftasşspor maçını tribünde taraftarlar arasında takip eden eski Trabzonsporlu futbolcu Haluk Kulaçoğlu ilginç bir bilgiye ulaşmıştı. Bomba gibi iddiaya göre Kulaçoğlu, bu şok protestonun arkasındaki gizli ismi biliyordu.

Ajansspor.com iddiaları doğrulamak için Kulaçoğlu'na ulaştı ve şok bir röportaj gerçekleştirdi.

Ajansspor.com'a, Ankara'da oynanan Gençlerbirliği Oftaşspor maçında belirli bir grubun maçın başından itibaren “Yönetim istifa”, “Albayrak istifa” diye bağırmaya başladığını ve kendisinin de bunun nedenini öğrenmek için bir araştırma yaptığını söyleyen Kulaçoğlu, bu organizasyonun arkasındaki ismin kesin olmasa da Eski Trabzonspor yöneticisi İbrahim Hacıosmaoğlu olduğunu iddia etti.

Daha maçın 30. saniyesinde 'yönetim istifa' diye bağırılmasının, bunun arkasında başka bir neden olduğunun göstergesi olduğunu ifade eden Kulaçoğlu, bir hafta önceki Sivasspor maçında çıkan olayların ve Taraftarlar Derneği'nin açıklamalar yapmasının da, insanların zihninde farklı soru işaretleri yarattığını kaydetti.

İşte olay röportaj:

-BAĞIRANLAR İSTANBUL'DAN GELEN GURBETÇİ TARAFTARLAR-

Kulaçoğlu tribünde daha 30. saniyede başlayan "istifa" tezahüratlarına cevap bulmak için çalıştığını ve bir takım kişilerle görüşerek bu bilgilere ulaştığını ifade ederken, şunları söyledi;
“Tribünde bu tezahüratın nedenini öğrenmek istedim. Oradaki çocuklardan ve daha sonra telefonla görüştüğüm arkadaşlarımdan bilgiler aldım. Bordo-mavi.net Taraftar Grubu'nu çok iyi tanıyan biriyim. Aklı başında, üniversite mezunu, işinde gücünde olan, gayet kültürlü insanlardan oluşan bir taraftar kitlesidir. Bu grubun böyle yanlış bir şeye girmeyeceğimi bildiğim için onların içinden kişilerle konuştum. Onlar da bana yönetim aleyhine bağıranların İstanbul'dan gelen gurbetçi gençler olduğunu ilettiler”.

-“HACIOSMAOĞLU GÖNDERDİ”-
O gün statta tüm taraftarların değil, belli bir grubun bağırdığını söyleyen Kulaçoğlu şöyle devam etti; “Tüm stat aynı anda protesto etse arkasında bir şey aranmaz. Fakat o gün istifa diye bağıranları, karşı tribünden Trabzonspor taraftarları protesto etti. Belirli bir grubun yönetimi protesto etmesi, tabii ki çok yanlış. Benim öğrendiğim; maça gelen 3-4 otobüs civarındaki gurbetçi taraftarların Ümraniye'de yeni bir binaya taşındıkları, bu binanın İbrahim Hacıosmanoğlu'na ait olduğu ve otobüs ücretlerinin de Hacıosmanoğlu tarafından karşılanarak bu kişilerin maça gönderildiği şeklinde. Bu insanların da maçın 30. saniyesinde bu şekilde bağırması, insanların aklındaki bir çok soru işaretini ortadan kaldırıyor”

-“ALBAYRAK'IN İCRAATLARI TARTIŞILIR, KİŞİLİĞİ DEĞİL”-
Bu konuda yaşadığı rahatsızlığı dile getirdiğini söyleyen Kulaçoğlu, “Nuri Albayrak'ın başkanlığı döneminde yapmış olduğu transfer ve yönetim politikaları konuşulur. Bunların yanlış veya doğru olduğunu kimse söyleyemez, oturulur ve tartışılır. Ama insanların kalkıp da Nuri Albayrak'ın kişiliğine karşı laf atmasına karşı dururum. Her zaman Nuri Albayrak'ın oturmuş bir kişilik ve karaktere sahip olduğunu savunmuşumdur, sonuna kadar da savunurum. Kendisiyle uzun yıllar çalışma imkanım oldu. Ama bunları söylerken benim gayem Trabzonspor'un daha iyi yerlere gelmesidir.” dedi.

-BAŞKAN ALBAYRAK DA BİLİYOR!-
Bu durumu Başkan Nuri Albayrak'a da ilettiğini söyleyen Turgut, “Başkana bunu ilettim. Bana bunların hiç önemli olmadığını söyledi. Kendisi 'Bizim için önemli olan Trabzonspor'a hizmettir. Kim ne yapıyorsa kendine yapar' diye konuştu.” dedi.

-“İÇİMİZDEN BİRİLERİ BİZANS OYUNLARI YAPIYOR”-
Trabzonspor'un başarısı için birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğinin altını çizen Kulaçoğlu, “Fakat bunu yaparken kendi içimizden başka insanların Bizans oyunları yapması, yıpratmak istemesi yanlıştır. Aralık'ta kongre var. Gelirsin o kongrede çıkarsın, ben şunları yapacağım dersin. Başkan olursun veya olamazsın orası ayrı. Ama şuanki yönetimi yıpratmaya yönelik yanlış şeyler yapmak bizim kişiliğimize uymadığı için ben bunları dile getirmek istedim” dedi.

Bu iddiaların kanıtlanmadığının da altını çizen Kulaçoğlu, “Fakat bazı ipuçları insanların kafasındaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Ajansspor.com

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri