TS'nin rakibi Bornova Belediyesi

Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol takımının bugün ki rakibi Bornova Belediyesi ile karşılaşacak. 19 Mayıs kapalı Spor Salonun'daki maç 16.00'da başlayacak. Trabzonspor Basketbol takımı için Bornova belediye maçının ayrı bir önemi v

Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol takımının bugün ki rakibi Bornova Belediyesi ile karşılaşacak. 19 Mayıs kapalı Spor Salonun'daki maç 16.00'da başlayacak.

Trabzonspor Basketbol takımı için Bornova belediye maçının ayrı bir önemi var. Trabzonspor Basket takımı geçen sene sezon play-off müsabakaları sonucu elenmişti. Bunun yanında iki yenilgisiz takım karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'da başkan yardımcısı Saner Ayar, bu maçın kendileri için çok büyük önemi olduğunu belirterek, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda oynanılacak olan bu maça tüm taraftarları davet etmişti.

Takımın sezona çok iyi bir başlangıç yaptığını belirten Ayar, “Bu sezona kaliteli bir teknik heyet ve oyuncularla start verdik. Şuana kadar oynadığımız 3 maçı da kazanarak kalitemizi ortaya koyduk” dedi.

Bugün Bornova Belediyesi karşısında önemli bir maça çıkacaklarını dile getiren Ayar, “Rakibimizde bizim gibi şuana kadar ligde yoluna kayıpsız devam ediyor. İki yenilgisiz takımın mücadelesinden biz galip ayrılmak istiyoruz. Ayrıca bu maç bizim için farklı bir anlam ifade ediyor. Bornova Belediyesi'ne geçen sezon play-off müsabakaları sonucu elenmiştik. Şimdi salondan galibiyetle ayrılan taraf biz olmak istiyoruz” diye konuştu.

Bornova Belediyesi karşısında tüm basketbol severleri salona beklediklerini ifade eden Ayar, “Taraftarlarımızdan isteğimiz oynayacağımız bu ve bundan sonraki maçlarda bizleri yalnız bırakmamaları. Katkılarına çok ihtiyacımız var” yorumunu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri