TS'nin milli gururu Burak Yılmaz!

A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ve Avusturya ile mücadele edeceği 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları için Swissotel'de toplandı. Trabzonsporlu milli futbolcu Burak Yılmaz , "Hedeflerimize ulaşmak için 2 maçtan 6 puan almalıyız. Her şeyden arınıp

A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ve Avusturya ile mücadele edeceği 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları için Swissotel'de toplandı.

Trabzonsporlu milli futbolcu Burak Yılmaz , "Hedeflerimize ulaşmak için 2 maçtan 6 puan almalıyız. Her şeyden arınıp, sadece buraya konsantre olup geldik. İnşallah amacımıza ulaşırız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yerine UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları ile ilgili olarak da Burak, şunları söyledi;

"Mutluluk verici bir olay ama şu anda her şeyi bırakıp milli takıma konsantre oluyoruz. "

Çağlar Birinci de, "İki maçı da kazanmak amacındayız. Yaşanan futbol ortamını milli takıma yansıtmamak lazım. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız" diye konuştu. Cenk Tosun ise, "Önümüzdeki iki maç bizim için çok önemli. Liglerin başlamaması bizi çok fazla etkilemedi" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri