TS'nin golcüsü dönüyor!

Elazığspor maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyen takımın en golcü oyuncusu olan Olcan Adın, Gençlerbirliği maçıyla birlikte yeniden sahalara dönüyor.Kaleci Onur ile birlikte bu sezon takımın en istikrarlı oyuncusu olan Olcan, bu sezo

Elazığspor maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyen takımın en golcü oyuncusu olan Olcan Adın, Gençlerbirliği maçıyla birlikte yeniden sahalara dönüyor.

Kaleci Onur ile birlikte bu sezon takımın en istikrarlı oyuncusu olan Olcan, bu sezon forma giydiği 26 maçta 8 gol atıp 7 asist yaparak takımın en skorer oyuncusu oldu. Bordo-mavili takımın bu sezon beklentilere cevap vermese de Olcan Adın göstermiş olduğu performans ile takımın en iyilerinden biri oldu.

Olcan ortaya koyduğu performansla da Avrupa piyasasındaki değerini arttırdı. Kaleci Onur'dan sonra takımın en pahalı ismi konumuna gelen Olcan 9 Milyon Euro'lu (21 Milyon TL) fiyatıyla dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri