Trabzonspor Basketbol takımıBursa yolcusu

Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 14.00'de başlayacak.

Trabzonspor Basketbol takımı, Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) 2008-2009 sezonunun beşinci haftasında, yarın (cumartesi) önemli bir deplasman maçına çıkacak.

Rakip, Bursa'nın güçlü takımlarından Bursa Basketbol olacak. Bu heyecan verici karşılaşma, Bursa'nın ikonik spor mekanlarından biri olan Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek ve mücadele saat 14.00'de başlayacak.

Trabzonspor Basketbol takımı, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Takım, şimdiye kadar oynadığı maçlarda istikrarlı bir oyun sergileyerek ligin üst sıralarında yer almayı hedefliyor. Bursa Basketbol ise kendi sahasında oynayacağı bu maçta, ev sahibi avantajını kullanarak zorlu rakibini mağlup etmeye çalışacak.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan bu karşılaşma, basketbolseverler için kaçırılmayacak bir mücadele olacak. Her iki takımın taraftarları da takımlarını desteklemek için salonda bulunacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri