TS idmanına taraftar akın etti

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, zorlu karşılaşma öncesi bir grup taraftar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek takıma moral verdi. Bordo-mavili takımın g

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, zorlu karşılaşma öncesi bir grup taraftar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek takıma moral verdi.

Bordo-mavili takımın gerçekleştirdiği antrenmanı Trabzon Valis Nuri Okutan da izledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmanı milli takımlarda bulunan Gökhan Ünal, Song, Onur ve Cale katılmazken sakatlığı süren Ferhat Çökmüş ise salonda çalıştı. Bir süre takımla birlikte çalışan Selçuk İnan ise çalışmasına salonda devam etti.
15 Şubat Pazar günü saat 19.00'da İstanbul BJK İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdürürken, zorlu karşılaşma öncesi bir grup taraftar, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek takıma moral verdi. Otobüslerle tesislere gelen taraftarlar, bordo-mavili takım lehine tezahüratlarda bulunarak şampiyonluk sloganları attılar. Teknik direktör Ersun Yanal'a çicek veren taraflar, Beşiktaş maçında takıma başarı dileğinde bulundular.

Bordo-mavili takımın akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanı Trabzon Valis Nuri Okutan  Trabzonspor Divan Başkanı Nizamettin Algan ve Emniyet Müdürü Feridun Boz da izledi.

Bordo-mavili takıma zorlu Beşiktaş maçı öncesi başarılar dileyen Okutan, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yöneticilerle sohbet ederek destek verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri