TS gözünü kupaya dikti

Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmanın keyfini yaşayan Trabzonspor'da gözler 24 Eylül Çarşamba günü Karabükspor ile oynanacak olan Fortis Türkiye Kupası maçına çevrildi. Trabzonspor Gene

Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmanın keyfini yaşayan Trabzonspor'da gözler 24 Eylül Çarşamba günü Karabükspor ile oynanacak olan Fortis Türkiye Kupası maçına çevrildi.

Trabzonspor Genel Koordinatörü Kenan Sönmez, oyun olarak bir takım sıkıntılar yaşansa da takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını belirterek, ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarını kaydetti.

Ligde ve kupada belirledikleri hedeflere emin adımlarla ilerlemek istediklerini dile getiren Sönmez, "Ligde ve kupada hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize ulaşmak için önümüzdeki engelleri bir bir aşmak zorundayız.

Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacağımız Karabükspor engelini de kayıpsız geçmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanıp hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

Trabzonspor'un rakiplerini küçümseme gibi bir yanlışın içine asla girmeyeceğini vurgulayan Sönmez, rakip kim olursa olsun her maçta sahaya kazanmak ve 3 puan almak için çıktıklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri