TS-Antalya maçı şölen gibi olacak

Spor Toto Süper Lig'de İkinci Yarının İlk İki Haftasında Kaybettiği 4 Puanla Şampiyonluk Yarışında Elindeki Önemli Avantajı Kaybeden Trabzonspor, Bu Hafta Sahasında Oynayacağı Antalyaspor Maçını Şölene Çevirmek İstiyor. Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarın

Spor Toto Süper Lig'de İkinci Yarının İlk İki Haftasında Kaybettiği 4 Puanla Şampiyonluk Yarışında Elindeki Önemli Avantajı Kaybeden Trabzonspor, Bu Hafta Sahasında Oynayacağı Antalyaspor Maçını Şölene Çevirmek İstiyor.

 

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk iki haftasında kaybettiği 4 puanla şampiyonluk yarışında elindeki önemli avantajı kaybeden Trabzonspor, bu hafta sahasında oynayacağı Antalyaspor maçını şölene çevirmek istiyor. Bordo-mavililer, Antalyaspor karşısında ortaya koyacakları futbol ve alacakları galibiyetle taraftarına bayram yaşatmayı hedefliyor.

 

Bordo-mavili yönetim de son iki maçta alınan kötü sonuçların şampiyonluk yolunda camia ve takım üzerinde olumsuz bir etki oluşturmaması için Antalya maçını şölen havasına çevirmeyi planlıyor. Antalyaspor maçı öncesi statta çeşitli gösteriler organize edecek olan yönetim, takımdaki ve camiadaki şampiyonluk inancını diri tutmaya çalışacak.

 

Konuyla ilgili bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Pazar günü saat 16.00'da Antalyaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak maçta taraftarların hem futbola hem de şova doyacağı belirtildi. Bu maçın bilet fiyatlarını önceki maçlarla aynı tutulduğu kaydedilen açıklamada, maç öncesi taraftarlara 20 bin adet bayrak dağıtılacağı bilgisine yer verildi. Maç öncesi yapılacak kolbastı gösterileri ve coşkulu müzikler eşliğinde futbolcuların maça hazırlanacağı ifade edildi. 61. dakikada ise geleneksel şovların tekrarlanacağı bildirildi.

 

BİLETLER YARIN SATILIYOR

 

Trabzonspor ile Antalyaspor arasında Pazar günü saat 16.00'da oynanacak maçın biletleri de yarın satışa sunuluyor. İlk gün sadece Taraftar Kart sahiplerinin alabileceği bilet fiyatları ise şöyle: Açık 15, Türk Telekom (Maraton) 25, Misafir Takım 25, Kapalı Kenar (A, D, E, H) 40, Kapalı Orta (B, C, F, G) 60, VİP 100 ve VİP Özel 300 TL.

 

Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar Sadri Şener Sosyal Tesisleri, Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri