Trabzonspor'un demirbaşları

Kaleci Onur Recep Kıvrak ile orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Trabzonspor'un oynadığı 22 lig maçının tamamında forma giyerek Şenol Güneş'in demirbaşları arasında ilk sırada yer aldılar.Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Manisaspor'u mağlup e

Kaleci Onur Recep Kıvrak ile orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Trabzonspor'un oynadığı 22 lig maçının tamamında forma giyerek Şenol Güneş'in demirbaşları arasında ilk sırada yer aldılar.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Manisaspor'u mağlup ederek şampiyonluk yolunda ilerleyen lider Trabzonspor'da kaleci Onur ve Selçuk, oynanan 22 lig maçının tamamında forma giyerek teknik direktör Şenol Güneş'in en çok forma verdiği isimleri arasında ilk sırada yer aldılar.
Sezon başından buyana gösterdikleri performans ile takım adına önemli işlere imza atan iki oyuncu Onur ve Selçuk, Trabzonspor'un bu sezon ligde oynadığı tüm maçlarda forma giydi. İki oyuncu bin 890 dakika sahada kalarak, takımın en çok formasını giyen isimler oldu.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, bu sezon kalesinde 15 gol görürken 1 kez sarı kart gördü. Selçuk İnan ise ligde 2 gol atarken 2 kez de sarı kart gördü.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri