Trabzonspor'a yıldız mı geliyor?

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor, transferde harekete geçiyor.Fransa'nın Monaco kentinde çekilen kuraya Trabzonspor adına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın, açıklamalarda bulundu.Aydın, hem kura, hem de iyi bir fikstür çektikl

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor, transferde harekete geçiyor.

Fransa'nın Monaco kentinde çekilen kuraya Trabzonspor adına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın, açıklamalarda bulundu.

Aydın, hem kura, hem de iyi bir fikstür çektiklerini belirterek, "Artık kura şansızlığımızı kırdık. Kura gayet iyiydi. Yıllardır Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'nde görmek için heyecanlanıp dururduk. Ani çıkan karar nedeniyle apar topar buraya geldik. Şimdi o şansı yakaladık ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz" dedi.

"İNTER'Lİ YETKİLİLER MAÇIN NEREDE OYNANACAĞINI SORDU"
Kura çekiminin ardından İnter'li yetkililerle görüştüklerini de söyleyen Aydın, "İnterli yöneticilerle tanıştık. Hemen yanıma gelip, 'İstanbul'da mı, yoksa Trabzon'da mı oynayacağız?' diye sordular.

Bende kendilerine Trabzon'da oynayacağımızı söyledim. Çok samimi ve muhteşem bir ortamdı. Rus kulübü CSKA Moskova ile Ekim ayının ortalarında oynayacak olmamız da ayrı bir şans. Çünkü çok kötü hava koşulları olmayacak" diye konuştu.

"BİR İKİ GÜN İÇERİSİNDE AVRUPA'DAN ÖNEMLİ BİR OYUNCU ALABİLİRİZ"
Bundan sonraki süreçte takım olarak çıkıp ellerinden geleni yapacaklarını da belirten Aydın, şöyle konuştu:

"Grubumuzda sadece Inter güçlü gözüküyor. Ancak yine de eski güçlerinde değiller. Bizde dün itibariyle transfer çalışmalarımızı hızlandırmıştık. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde oynamış bir futbolcu transferi yapabiliriz."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri