Trabzonspor'a bir Portekizli daha!

Bu sezon aldığı sonuçlarla hedeflerinden bir bir uzaklaşan Trabzonspor'un elinde sadece gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hedefi kalırken yeni sezon için de transfer çalışmaları şimdiden başladı.2015-2016 sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir ekip ku

Bu sezon aldığı sonuçlarla hedeflerinden bir bir uzaklaşan Trabzonspor'un elinde sadece gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hedefi kalırken yeni sezon için de transfer çalışmaları şimdiden başladı.

2015-2016 sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmak isteyen Bordo mavililerde yeni bir transfer iddiası gündeme geldi.

Trabzonspor'un Ruslar’ın dev kulübü Zenit’te forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Danny Alves ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Sezon sonunda boşta kalacak olan 32 yaşındaki futbolcunun herhangi bir bonservis ücreti bulunmazken deneyimli orta sahayı transfer etmek için oldukça ısrarcı olduğu öğrenildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri