Trabzonspor taraftarı alınacak mı?

Başbakan recep Tayyip Erdoğan’ın bir dizi açılış yapmak için geldiği Trabzon’da saat 13.00’de Atatürk Alanında düzenlenecek olan toplu açılış törenine Trabzonspor taraftarlarının alınıp alınmayacağı tartışılmaya başlandı.Şike süreci nedeniyle Başbakan Erd

Başbakan recep Tayyip Erdoğan’ın bir dizi açılış yapmak için geldiği Trabzon’da saat 13.00’de Atatürk Alanında düzenlenecek olan toplu açılış törenine Trabzonspor taraftarlarının alınıp alınmayacağı tartışılmaya başlandı.

Şike süreci nedeniyle Başbakan Erdoğan’a tepkili olan Trabzonspor taraftarının yapılacak olan açılış törenine katılıp protesto gösterisinde bulunabileceği öğrenildi. Böyle bir durumun gerginliğe yol açabileceği bu nedenle daha önceki mitinglerde de olduğu gibi Trabzonspor forması giyen kişilerin tören alanına alınmayabileceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri