Trabzonspor stres attı F.Galeri

 Bordo Mavililerin kamp yaptıkları Golden Gloria otelinin bahçesinde düzenlediği Barbekü partisiyle futbolcu ve teknik heyet kamp stresi atarken İstanbul'da bulunan başkan Şener Barbekü partisine katılamadı. Otelin bahçesinde düzenlenen Barbekü partisiyle

 

Bordo Mavililerin kamp yaptıkları Golden Gloria otelinin bahçesinde düzenlediği Barbekü partisiyle futbolcu ve teknik heyet kamp stresi atarken İstanbul'da bulunan başkan Şener Barbekü partisine katılamadı.

Otelin bahçesinde düzenlenen Barbekü partisiyle futbolcu ve teknik heyet stres atarken kampta Trabzonspor'u izleyen basın mensupları da bol bol fotoğraf çekme şansı yakaladı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, bugün barbekü partisiyle stres attı.

Gloria Resorts Otel'in Trabzonspor için özel olarak hazırladığı barbekü partisinde teknik heyet ve futbolcular, neşeli anlar yaşadı.

Yemekte Bordo-mavili ekibin yabancı futbolcuları et dönere büyük ilgi gösterdi. Yemekte basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapılmazken, Trabzonspor ikinci yarı hazırlıklarına bu akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

Barbekü partisi fotoları için TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri