"Trabzonspor satmak isterse..."

Sezonun sona ermesiyle hemen hergün adı transferlerle anılan Trabzonspor’un yıldızı Olcan Adın için Beşiktaş cephesinden açıklama geldi.Olcan’la yakından ilgilenen  Beşiktaş’ta  Kulübün 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Olcan ile ilgili yaptığı açıklamada her şe

Sezonun sona ermesiyle hemen hergün adı transferlerle anılan Trabzonspor’un yıldızı Olcan Adın için Beşiktaş cephesinden açıklama geldi.

Olcan’la yakından ilgilenen  Beşiktaş’ta  Kulübün 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Olcan ile ilgili yaptığı açıklamada her şeyin Trabzonspor’un elinde olduğunu söyledi.

Çebi, "Olcan, şu anda Trabzonspor'un kontratlı futbolcusu, bu nedenle biz Trabzonspor'u rahatsız etmek istemiyoruz. Ama gündeme gelir de Trabzonspor 'biz artık yollarımızı ayırmak istiyoruz' derse o zaman bir harekete geçeriz" ifadelerini kullandı 

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri