Trabzonspor potada Avrupa mesaisinde

EuroChallenge Cup’ta oynadığı 4 maçı da kazanan, Trabzonspor M.P. bugün saat 19:00’da, Romanya temsilcisi Cluj Napoca’yı konuk edecek.Bordo-mavili ekip 11 Kasım'da Romanya'da oynanan ilk maçta rakibini 81-80 mağlup etmeyi başarmıştı.EuroChallenge Cup’ta o

EuroChallenge Cup’ta oynadığı 4 maçı da kazanan, Trabzonspor M.P. bugün saat 19:00’da, Romanya temsilcisi Cluj Napoca’yı konuk edecek.

Bordo-mavili ekip 11 Kasım'da Romanya'da oynanan ilk maçta rakibini 81-80 mağlup etmeyi başarmıştı.

EuroChallenge Cup’ta oynadığı 4 maçı da kaybeden Cluj Napoca, kendi liginde oynadığı 9 maçta aldığı 3 galibiyet ve 6 yenilgiyle 10. sırada yer alıyor.

Teknik Komiserliğini Marijan Hafner’in yapacağı (Slovenya) Trabzonspor Medical Park-Cluj Napoca karşılaşmasını, Ademir Zurapovic (Bosna Hersek), Nebojsa Kovacevic (Almanya), Lorenzo Baldini (İtalya) hakem üçlüsü yönetecek.

Karşılaşmayı bu sayfadan canlı olarak takip edebilirsiniz


Müsabakanın biletleri 5 TL olarak belirlenirken biletlerin satışları Hüseyin Avni Aker Stadyumu gişeleri, Ziyabey Tesisleri ve Hayri Gür Spor Salonu gişelerinde gerçekleştirilecek.

Ayrıca maça gitmek isteyen taraftarlar için 5 farklı noktadan ücretsiz olarak otobüsler hareket edecek. Bugün saat 17:30’da, 19 Mayıs Spor Salonu önü, Meydan Parkı önü, Fatih Eğitim Fakültesi önü, KTÜ Kız ve Erkek Öğrenci yurtları önünde otobüsler kaldırılacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri