Trabzonlu Meslektaşımıza çirkin saldırı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'in DHA Ankara muhabiri Trabzonlu meslektaşımız Ercan Ata'ya yaptığı saldırıyı kınadı. Dernekten yapılan yazılı açıklama şöyle; "Sadece Spor Yazarlığı ve Gazetecilik yapan meslekta

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'in DHA Ankara muhabiri Trabzonlu meslektaşımız Ercan Ata'ya yaptığı saldırıyı kınadı.

 Dernekten yapılan yazılı açıklama şöyle;

 

"Sadece Spor Yazarlığı ve Gazetecilik yapan meslektaşlarımıza bir çirkin saldırı ve tacizde Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç tarafından geldi.

Doğan Haber Ajansı Ankara Sorumlusu olarak görev yapan  Ercan Ata, GSGM Mehmet Baykan'ın yanına gitmek üzere hareket geçmiş o sırada odada bulunan Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, meslektaşımız elini uzattığı halde, "Sen adam mısın, delikanlı mısın" diyerek üzerine yürümüş hatta daha da ileri giderek ağır bir dille para karşılığı haber yaptığı iddia etmiş ve yumruğunu sıkarak üzerine yürüme cesaretini göstermiştir.

Büyük bir talihsizlik eseri olarak bu yaşananlar, Genel Müdürlük Personel Dairesi Başkanı Ahmet Ak, Tekwando Federasyonu Genel Sekreteri Ramazan Erçin, GSGM Danışmanı Ömer Faruk Ümral'ın gözü önünde gerçekleşmiştir.

Boks Federasyonu seçimleri sırasında görevi sadece haber yapmakla ilintili olan Ercan Ata'ya yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor, meslektaşımızın mahkemeye intikal ettirdiği bu olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri