Trabzon'da Olimpiyat rüzgarı

Gençlik ve Spor Bayramı’nda Olimpiyat Rüzgârı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Trabzon’da düzenlenen gösterilerde Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları tanıtıldı.Trabzon’daki törenler Yavuz Selim Sahası’nda yapıldı. Buradaki gösterilere katılan öğre

Gençlik ve Spor Bayramı’nda Olimpiyat Rüzgârı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Trabzon’da düzenlenen gösterilerde Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları tanıtıldı.

Trabzon’daki törenler Yavuz Selim Sahası’nda yapıldı. Buradaki gösterilere katılan öğrenci topluluklarının büyük bir kısmı EYOF Trabzon 2011 şapkaları giydi.

Gösteriler sırasında Yavuz Selim Sahası’nın ortasına büyük bir EYOF Trabzon 2011 logosu açıldı.

Sahanın değişik kesimlerine asılan “Trabzon Avrupa Gençlik Olimpiyatlarında Buluşalım” yazılı pankartlar da törene izlemeye gelenlerin dikkatini çekti.

İlk yorum yazan siz olun
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri