Trabzon Valls kasabasına geçiyor

 Bordo-mavililer yurt dışı kampının ilk ayağını bu sabahki yaptığı antrenmanla tamamladı. Sabahki idmanda Teknik Direktör Şenol Güneş denetimden yapılan antremanda futbolcular Cooper dayanıklılık testinden geçti.  Sport Club Irene sahasında gerçekleştiril

 

Bordo-mavililer yurt dışı kampının ilk ayağını bu sabahki yaptığı antrenmanla tamamladı. Sabahki idmanda Teknik Direktör Şenol Güneş denetimden yapılan antremanda futbolcular Cooper dayanıklılık testinden geçti. 

 

Sport Club Irene sahasında gerçekleştirilen teste salonda çalışan Tolga, Aykut ve Celustka ile kaleciler Onur ve Zeki katılmadılar. Yasin testi en iyi dereceyle tamamlarken, Cech ikinci oldu. 

 

Türkiye saati ile 13.45'de barbekü partisinde bir araya gelen futbolcular daha sonra Tegelen kasabasından ayrılarak kamp çalışmalarının ikinci ayağı olan Almanya sınırına yakın Hollanda'nın Vaals kasabasına geçti.

 

 

 

 

 

Trabzonspor Telegen'de Uerdingen ve Williem takımlarıyla hazırlık maçı yapmış ve hiç yenilgi almamıştı. 

Trabzonspor - Uerdingen (1-1)

Trabzonspor- Williem II (4-1)

 

Tüm Fotoğraflar için TIKLAYIN...

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri