Trabzon Karadenizspor iddialı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da Futbol Şube sorumlusu Özer Bayraktar, Klasman Grubu'nu zirvede bitirmek istediklerini söyledi.Bayraktar, sezon başında yeni kurulan bir ekip ol

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da Futbol Şube sorumlusu Özer Bayraktar, Klasman Grubu'nu zirvede bitirmek istediklerini söyledi.

Bayraktar, sezon başında yeni kurulan bir ekip olunması nedeniyle bazı sorunlar yaşandığını belirterek,“İlerleyen dönemlerde bu sorunu çözsek de yükselme grubuna çıkmayı başaramadık. Ancak hedefimiz klasman grubunu zirvede tamamlamak” dedi..

Devre arasında Antalya'da iyi bir hazırlık süreci geçirildiğine de işaret eden Bayraktar, “Ayrıca kadromuzu Ziya ve Fatih gibi iki kaliteli oyuncuyla takviye ettik. Klasman grubuna galibiyetle başlamamız ileriye dönük umutlarımızı da arttırdı” dedi.

Tüm maçlardan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini vurgulayan Bayraktar, “Bunu iyi futbol oynayarak gerçekleştirmek istiyoruz. Bizim için saha sonuçları kadar oyuncularımızın bireysel gelişimleri ve takım olarak ortaya koydukları performans da çok önemli. Hafta sonunda Pazarspor'la deplasmanda karşılaşacağız. Bu müsabakada hedeflerimiz doğrultusunda iyi bir sonuç almak niyetindeyiz. Bu tarz deplasman maçlarının zor geçtiğini biliyoruz. Ama elimizdeki kadro her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek kalitedeyiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri