Trabzon ekibi takım halinde PFDK'ya sevk edildi

Hekimoğlu Trabzon PFDK'ya sevk edildi.

Trabzon'un TFF 2. Lig Beyaz gruptaki temsilcisi Hakimoğlu Trabzon, Santepe ile oynadığı müsabaka nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. 5 futbolcusunun sarı 1 futbolcusunun da kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde PFDK'ya sevk edilen Hekimoğlu Trabzon'da Miraç Acer ise ayrı olarak sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklamada "HEKİMOĞLU TRABZON Kulübü'nün 09.10.2019 tarihinde oynanan SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.-HEKİMOĞLU TRABZON TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki "5 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, HEKİMOĞLU TRABZON futbolcusu MİRAÇ ACER'in aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 10.10.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri