''TFF'nin sonucunu bekliyoruz''

TFF 3. Lig'den düşen Sürmenespor'un kulüp menajeri Okan İsmailoğlu, ligin son haftasında Gümüşhanespor-Arsinspor maçında şike yapıldığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) bulundukları başvurunun sonucunu beklediklerini söyledi. İsmailoğlu, ligi

TFF 3. Lig'den düşen Sürmenespor'un kulüp menajeri Okan İsmailoğlu, ligin son haftasında Gümüşhanespor-Arsinspor maçında şike yapıldığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) bulundukları başvurunun sonucunu beklediklerini söyledi.

 İsmailoğlu, ligin son haftasında Bulancakspor'u yenmelerine karşın Gümüşhanespor-Arsinspor maçının golsüz beraberlikle sonuçlanması ve Kastamonuspor'un da 3 puan almasıyla üçlü averaja göre ligden düştüklerini anımsattı. Berebare biten Gümüşhanespor-Arsinspor maçında şike yapıldığını iddia eden İsmailoğlu, ''Elimizdeki bilgi ve donelerle Futbol Federasyonuna başvuruda bulunduk. Bu başvurunun sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Türkiye Futbol Fedarasyonu Hukuk Kurulunun bu konu ile ilgili adil ve hukuka uygun bir karar vereceği umudunu taşıyoruz'' dedi. Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kurban Karagöz'den ligin son haftasında oynanan Gümüşhanespor-Arsinspor maçının görüntülerini Sürmenespor Kulübüne ulaştırmasını beklediklerini ifade eden İsmailoğlu, ''Sayın Karagöz yüzde 100 dört gol pozisyonuna girildiğini, bunların ikisinin direkten döndüğünü, ikisinin de Arsinspor kalecisi tarafından kurtardığını ifade etmiş. Müsabakanın, kendilerinin ifade ettiği gibi olmadığını bizler gibi Sayın Karagöz de biliyor'' diye konuştu.
    

Bugüne kadar kulüplerini her zaman siyasetin dışında tutarak onurlu şekilde mücadele etmenin gayreti içerisinde olduklarını anlatan İsmailoğlu, ''Biz korunmak, kayrılmak beklemiyoruz. Sadece ezenin, güçlünün değil, ezilen ve haklının ortaya çıkarılarak bu olayın noktalanmasını bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri