Süre doldu Yattara gidemedi

Trabzonspor yönetiminden istenen menajerlik ücretini yönetim kabul etmedi. Menajerlerin ücretini ödemeyi Yattara'da, Al Sadd da kabul etmeyince Transfer şimdilik gerçekleşmedi Trabzonspor'un transferde başını ağrıtan Yatara şimdilik kaydıyla Trabzonspor'd

Trabzonspor yönetiminden istenen menajerlik ücretini yönetim kabul etmedi. Menajerlerin ücretini ödemeyi Yattara'da, Al Sadd da kabul etmeyince Transfer şimdilik gerçekleşmedi

 

Trabzonspor'un transferde başını ağrıtan Yatara şimdilik kaydıyla Trabzonspor'da kaldı. Katar'ın Al Sadd takımıyla anlaşan Yattara  menajerlik ücretinde çıkar sorun nedeniyle katar'a şimdilik gidemedi.

 

Katar Kulübü adına Trabzon'a gelen menajerler 10 milyon 800 bin euro üzerinden yüzde onluk menajerlik payını Trabzonspor'dan isteyince sorun çıktı.

 

Trabzonspor Yönetimi bu parayı ya Yattara' dan yada Katar kulübünden alın. Biz ödemeyiz dedi.

 

 Bunun üzerine menajerler önce Yattara'dan bu parayı talep ettiler. Yattara bu parayı ödemeyi kabul etmeyince iki menajer 1 milyon 80 bin Euro tutarındaki menajerlik ücretini Katar kulübünden talep ettiler. Katar kulübü de parayı ödemeyi kabul etmeyince görüşmeler tıkandı.

 

Katar kulübü, Katar Federasyonundan bu gece saat 24:00  kadar izin aldığı için transfer şimdilik gerçekleşmedi. Bordo mavili ekibin yönetimi Yattara'nın yarın takımla birlikte idmana çıkmasının beklendiğini açıklarken, Katar ekibi ve menajerleri de Katar federasyonundan süreyi uzatmak için süre talep ettiği iddia edildi. Yattara transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği yarın netleşecek.

 

Son Görüşme Yarın:

 

Al Sadd kulübü Trabzonspor'dan yarın öğle saatlerinde son bir görüşme talebinde bulundu. Yarın yapılacak olan bu görüşmede Yattara'nın transferi anlaşma ile sonuçlansa dahi Al Saad kulübünün Katar Futbol Federasyonu'ndan yeni bir ek süre almış olması gerekiyor.

 

Yattara yarın idmanda:

 

Yapılan görüşmelerin son anda olumlu sonuçlanmaması ve menejerler arasında yaşanan komisyon sıkıntısı nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Yattara'nın yarın saat 11:00 takımının Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesisler'nde yapacağı antremana katılacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri