Song ve Cale kazandı

Trabzonsporlu oyuncular ligde olduğu gibi Milli takımlarda da başarılı performans ortaya koydular. Bordo Mavili takımın golcü oyuncusu Gökhan Ünal, Milli Takımın tel golünü attı, Song'un kaptanlığını yaptığı Kamerun Gine'yi yendi, Hırvatistanli Cale'nin t

Trabzonsporlu oyuncular ligde olduğu gibi Milli takımlarda da başarılı performans ortaya koydular. Bordo Mavili takımın golcü oyuncusu Gökhan Ünal, Milli Takımın tel golünü attı, Song'un kaptanlığını yaptığı Kamerun Gine'yi yendi, Hırvatistanli Cale'nin takımı Romanya'yı yendi.

 

 

Büyük şef Song'un kaptan olarak sahaya çıktığı maçta Kamerun Gine' yi 3- 1 mağlup etti

 

Kamerun'un  : Kameni ( Suleymanou  46), Song ( Binya 58), Bikey, Njitap, Assou, Mbami (Kouemaha  89), Makoun (Douala 63), Djemba (Mbia 46), Somen, Meyong (Tum 46,Essame 89), Eto kadrosu ile çıktığı maçta Song 58. dakikada yerini Benfica'da forma giyen Binya 'ya bıraktı

 

Maçta Kamerun'un gollerini 31. dakikada Geremi, 58 ve 90 dakikalarda Eto attı. Gine'nin tek golü ise 82. dakikada Feindouno'dan geldi.

 

FİFA 2010 Dünya Kupası öncesi öncesinde Romanya ve Hırvatistan karşı karşıya geldi. Cale Hırvatistan milli takımında 2. yarı oyuna girdi.

Romanya'nın Steaua Stadı'nda oynanan karşılaşmada Hırvatistan rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Hırvatlar 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 lehlerine çevirmeyi başardı.

Hırvatistan'a galibiyeti getiren golleri 28. dakikada Ivan Raketic ve 75. dakikada Niko Kranjcar kaydederken, Romanya'nın tek golü 22. dakikada Ciprian Marica'dan geldi.

Çok sayıda oyuncu değişikliğinin olduğu maçta, Cale de  2. yarıda oyuna girdi.

 Hırvatistan'dan Srna ve Romanya'dan Gigel Bucur sarı kart gördü.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri