Şeref tribününde neler olacak!

Devre arası transferde Yusuf Şimşek uzun süre Trabzonspor'un gündeminde kalmış, hatta deneyimli oyuncu Antalya'da Ersun Yanal'ın verdiği idman programıyla çalışmıştı. Ancak son dakikada beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Yusuf Şimşek, Beşiktaş ile anlaştı

Devre arası transferde Yusuf Şimşek uzun süre Trabzonspor'un gündeminde kalmış, hatta deneyimli oyuncu Antalya'da Ersun Yanal'ın verdiği idman programıyla çalışmıştı. Ancak son dakikada beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Yusuf Şimşek, Beşiktaş ile anlaştı. İşte bu da Süper Lig'in iki devinin arasının açılmasına yol açtı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener,  bundan sonra diyaloglarınız nasıl olacak sorusuna ise, “Sadece merhaba, merhaba” yanıtını vermişti. İşte iki başkan bugün İnönü'de karşı karşıya gelecek. Maçı birlikte izleyecekler mi, selamlaşıp konuşacaklar mı gibi sorular da yanıt bulacak. Başkan Şener ile kurmaylarının tam kadro statta olması beklenirken, Yıldırım Demirören ise dün soluğu  Ümraniye'de aldı. Başkan, oyuncularıyla birlikte yemek yedi ve Trabzonspor karşılaşması öncesinde takım ile teknik direktör Mustafa Denizli'ye moral verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri