Şenol Güneş 4. sırada yer aldı

Geçtiğimiz ay spor sayfalarında en çok ismi geçen teknik direktör sıralamasında ilk sırada Fatih Terim'in adı yer aldı.Medya takip ajansı Interpress'in ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ve dergiyi kapsayan araştırmasında, 2011 - 2012 Süper L

Geçtiğimiz ay spor sayfalarında en çok ismi geçen teknik direktör sıralamasında ilk sırada Fatih Terim'in adı yer aldı.

Medya takip ajansı Interpress'in ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ve dergiyi kapsayan araştırmasında, 2011 - 2012 Süper Lig sezonunda yeniden Galatasaray'ın başına geçen ve Sarı-kırmızılı takımı "Süper Finale" birinci sırada götüren Terim, teknik direktörler sıralamasında bin 480 haberle ilk sırada yer aldı.

Aynı araştırmada Samsunspor maçında alınan mağlubiyet sonrası görevine son verilen Beşiktaş'ın Portekizli çalıştırıcısı Carlos Carvalhal bin 403 haberde ismi geçerek ikinci sırayı alırken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise bin 172 haberle üçüncü oldu. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, isminin yer aldığı 970 haber ile dördüncü olurken, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da 550 haberle beşinci oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri