Şener: FB'yi yenmeye gidiyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hafta sonu deplasmanda oynayacak oldukları Fenerbahçe maçında rakiplerini yenmek zorunda olduklarını söyledi. TRANSFERDE CEVAP BEKLİYORUZŞener, transfer çalışmaları ile ilgili olarak, “Şuana kadar teklif yaptığımız

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hafta sonu deplasmanda oynayacak oldukları Fenerbahçe maçında rakiplerini yenmek zorunda olduklarını söyledi.

 

TRANSFERDE CEVAP BEKLİYORUZ

Şener, transfer çalışmaları ile ilgili olarak, “Şuana kadar teklif yaptığımız futbolcular var.Ancak kulüpler devre arasında iyi futbolcularını vermek istemiyor. Tekliflerimize cevap bekliyoruz, olumlu cevap gelirse transfer yapacağız” dedi.

 

FENER'E YENİLSEK DE ÖNEMLİ DEĞİL

Hafta sonu Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceklerini ifade eden Şener, “Fenerbahçe'yi yenmeye gidiyoruz. Fenerbahçe'de bizim gibi açık futbol oynayan bir takım ama rakibimize bu maçta yenilsek de çok önemli değil. Çünkü ikinci yarıda son maçımızı Fener ile Trabzon'da oynayacağız, bu maçın telafisi var, yeter ki diğer maçları  kaybetmeyelim.  İyi oynamak zorundayız, iyi oynarsak kazanırız” diye konuştu.

 

TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Şener, Ligin seyrinin 10. haftadan itibaren netleşmeye başlayacağını ve iyi bir takımlarının olduğunu ve futbolcularına güvendiğini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri