Şener apar-topar Ankara'da

HABER61 ÖZEL - Bu akşamki Trabzonspor-Eskişehirspor maçını izlemek için Trabzon'a gelen Başkan Sadri Şener, sabah saatlerinde apar topar Ankara'ya uçtu.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bu sabah saatlerinde Ankara'ya uçtu. Başkan Sadri Şener'in yarın TFF'n

HABER61 ÖZEL - Bu akşamki Trabzonspor-Eskişehirspor maçını izlemek için Trabzon'a gelen Başkan Sadri Şener, sabah saatlerinde apar topar Ankara'ya uçtu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bu sabah saatlerinde Ankara'ya uçtu. Başkan Sadri Şener'in yarın TFF'nin yapacağı Olağanüstü Genel Kurul'da 58. maddeye eklenmesi istenen ek madde konusunda Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bugün bir görüşme talebinde bulunması bekleniyor.

Şener, yarın oylanacak olan 58. Maddeye eklenecek 'ek madde' konusunda kulislerde bulunarak Trabzonspor'un hakkının gasp edilmesine engel olmaya çalışacak.

Genel Kurulda oy kullanacak olan bordo-mavili kulübün, yönetim kurulu üyeleri de bu akşam Trabzonspor-Eskişehirspor maçından sonra Ankara'ya uçacak yönetim kurulu Sadri Şener'in yaptığı kulisler doğrultusunda "acil" kodlu bir toplantı yaparak yarınki genel kurulda izlenecek politikaları değerlendirecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri