Savunma yenilendi

 Savunma hattı, Marek Cech dışında tamamen yenilendi Bordo-Mavililer’de Tolunay Kafkas’ın Janko, Emerson ve Sapara’yı sakatlıkları ve cezaları olmamasına rağmen Trabzon’da bırakması şaşkınlık yaratmıştı. Herkes, Kafkas’ın nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağ

 

Savunma hattı, Marek Cech dışında tamamen yenilendi
 
Bordo-Mavililer’de Tolunay Kafkas’ın Janko, Emerson ve Sapara’yı sakatlıkları ve cezaları olmamasına rağmen Trabzon’da bırakması şaşkınlık yaratmıştı. Herkes, Kafkas’ın nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağını merak ediyordu. 44 yaşındaki çalıştırıcı, 4-1 kazanılan Gaziantepspor maçının kadrosuna kıyasla önemli değişiklikler yaptı. Geçen hafta orta sahada oynayan Serkan sağ beke geçti, Celustka kulübede oturdu. Mustafa-Emerson ikilisinin yerine ise Bamba ile Giray, defansın göbeğini oluşturdu. Orta sahada ise Serkan’dan doğan boşluğu Didier Zokora doldurdu.
 
Değişiklikler fayda etmedi
 
Kadrodaki bu revizyon, beklenen  etkiyi yapmadı. Bordo-Mavililer ilk yarıda hiçbir varlık gösteremedi. Tolunay Kafkas, 61. dakikada oyuna müdahale etti. Sahanın en iyilerinden Alanzinho ile Adrian’ı kenara alıp, Yasin ve Henrique’yi sahaya sürdü. Ancak iki futbolcu da kaçırdıkları gollerle büyük hayal kırıklığı yaşattı. Maçtan sonra herkes birbirine, “Tolunay hoca kazanan kadroyu neden bozdu?” sorusunu sordu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri