Sadri Şener esprilerle güldürdü

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Erzurum gezisi boyunca yaptığı esprilerle kulüp başkanlarına neşeli dakikalar geçirtti. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Adnan Polat, karşılarındaki TFF Başkanı Mahmut Özgener ile Sadri Şener'e 'Bize ne zaman penaltı vere

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Erzurum gezisi boyunca yaptığı esprilerle kulüp başkanlarına neşeli dakikalar geçirtti.

 

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Adnan Polat, karşılarındaki TFF Başkanı Mahmut Özgener ile Sadri Şener'e 'Bize ne zaman penaltı verecekler' diye laf attı. Sadri Şener de bunun üzerine Aziz Yıldırım ve Adnan Polat'a 'Siz önce ceza sahasına girin' diye espri yaptı.

 

************

 

Bir köşe yazarının atlama kulelerine çıkıldığında Sadri Şener'e 'Başkan şampiyonluğu sana verseler buradan atlar mısın?' diye sordu. Şener'in cevabı '100 sene üst üste şampiyonluk verseler yine atlamam. Atlamaya da gerek yok. Zaten alacağım kupayı' oldu.

 

************

 

G.Saray maçına kadar düğümün çözüleceğini söyleyen Şener, “10 hafta içinde şampiyon belli olur. İki kupayı da alacağız. Cemal Gürsel Stadı'nda Süper Kupa finali oynayacağız” diye konuştu. Türkiye Kupası finali ise Kayseri'de...

 

RUS KONTU GİBİSİNİZ

Aziz Yıldırım atlama kulesinin önünde fotoğraf çektirmek istedi. Özgener'e, 'Mahmut burada toplu halde fotoğraf çekilip Erzurum'a el sallayalım' dedi. Mahmut Özgener tamam derken 'Rus kontu gibisiniz' yakıştırmasını yaptı.

 

AZİZ BURAYA DA BAYRAK DİKMİŞ

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda biletlerin dağıtıldığı masada F.Bahçe bayrağını görünce 'Bak şu Aziz'e (Yıldırım)! Buraya da bayrak asmış' diye espri yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri