Sadri Şener CNN Turk'de

CNN Turk'de İlker Yasin'in hazırlayıp sunduğu 3. devre programına Beşiktaş eski yöneticisi İbrahim Altınsay ve Galatasaray eski yöneticisi Abdulrahim Albayrak ile birlikte katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. De


CNN Turk'de İlker Yasin'in hazırlayıp sunduğu 3. devre programına Beşiktaş eski yöneticisi İbrahim Altınsay ve Galatasaray eski yöneticisi Abdulrahim Albayrak ile birlikte katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Denizlispor maçında gösterdiği performansla büyük eleştiri toplayan Alanzinho konusuna değinen Şener, camiadan biraz sabır istedi.

Şener, sezon başında yaptıkları transferlerinde zaman zaman eleştirildiğini hatırlatarak "Trabzon insanı genlerden sabırsız insanlar. Gökhan'ı aldık beğenmediler. Cale'yi beğenmediler. Cale şimdi Hırvat milli takımına seçildi. Alanzinho, hocamız Ersun Yanal tarafından, 5-6 ay boyunca izlenen bir oyuncu. Ben oyuncudan anlamam. İyi mi kötü mü bilmem. Hocaya sorarım. Sorumluluğu ona veririm. Alanzinho bir süre sonra iyi olacaktır. Gelecek tepkileri de göğüslerim" ifadelerini kullandı.

Başkan Sadri Şener, Trabzonspor'da bir sevgi bağı oluştuğunu belirterek, "Bakın şuanda Trabzonspor'da oyuncuların bonservisleri ellerinde olsa bile İstanbul'a gitmek istemezler. Bunu oluşturmak çok önemliydi. Onlar önce benle anlaşmak isterler. Bu çok iddialı bir söz. Ben derken Trabzonspor'u kastediyorum. Ben Trabzonspor'un bir üyesiyim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri