Ronaldo İsveç'i affetmedi

Bir Dünya Kupası maçından farkı yoktu, kaybedene yazık olacaktı... Yıllarca unutulmayacak bir düelloya sahne olan eşleşmede, Cristiano Ronaldo'nun Portekiz'i, 1-0'ın rövanşında Zlatan Ibrahimovic'in İsveç'ini 3-2 yenerek Brezilya vizesi aldı.IBRA: 2 Ronal

Bir Dünya Kupası maçından farkı yoktu, kaybedene yazık olacaktı... Yıllarca unutulmayacak bir düelloya sahne olan eşleşmede, Cristiano Ronaldo'nun Portekiz'i, 1-0'ın rövanşında Zlatan Ibrahimovic'in İsveç'ini 3-2 yenerek Brezilya vizesi aldı.

IBRA: 2 Ronaldo: 3

Portekiz, ilk maçta 1-0 mağlup ettiği İsveç'i rövanş maçında deplasmanda da 3-2 yenerek, Dünya Kupası vizesini alan diğer takım oldu. İzleyenlere futbol resitali sunan her iki takım da alkışı hak etti. İsveç'in gollerini 68 ve 72. dakikalarda Zlatan İbrahimovic atarken, Portekiz'in gollerini 50, 77 ve 78. dakikalarda Cristiano Ronaldo kaydederek hat-trick yaptı. Tek başına İsveç'i yıkan adam olarak anılan Ronaldo'yu futbolseverler Dünya Kupası'nda izleyecek ancak Ibrahimoviç gibi bir yıldızdan mahrum kalacak.

ERKAN ZENGİN YEDEK SOYUNDU

İsveç'in kalesini Kasımpaşa'nın kalecisi Andreas Isaksson korurken, Gençlerbirliği'nin genç oyuncusu Jimmy Durmaz da 82. dakikada oyuna girdi. Eskişehirspor'un İsveçli futbolcusu Erkan Zengin ise yedek çıktığı maçta forma giyemedi.


İLK MAÇI PORTEKİZ KAZANMIŞTI

Portekiz'de oynanan ve müthiş bir çekişmeye sahne olan ilk maçı Ronaldo'nun golüyle Portekiz 1-0 kazanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri