Rizespor önemli 3 puan aldı

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, maçın genelinde üstün oynadıklarını belirterek, 3 puan için sahaya çıktıklarını, ancak şanssız bir şekilde sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi. Rakipleri karşısın

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, maçın genelinde üstün oynadıklarını belirterek, 3 puan için sahaya çıktıklarını, ancak şanssız bir şekilde sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

Rakipleri karşısında üstün oynamalarına ve birçok atak geliştirmelerine rağmen golü bulamadıklarını dile getiren Gümüşdağ, "Bir gol bulsaydık gerisi gelecekti. Maalesef gol atamayınca kopma noktası da gelmedi.

Çaykur Rizespor, bu maçı dönüm noktası olarak görüyordu, fazla bir pozisyonu yoktu, zamandan çok çaldılar. 15 dakikamız gitti. Profesyonel şekilde bir yöntem sundular. Acemilik, tecrübesizlik ve becerisizlik nedeniyle yenildik" dedi.

Çaykur Rizespor Genel Menajeri Murat Kuş ise, zorlu bir maç olduğunu belirterek, "Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Kazandığımız için mutluyuz, tüm oyuncuları ve teknik heyeti kutluyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri