Rizespor Çıkış Arıyor

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, teknik direktör Saffet Susiç önderliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile başlayan bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.Çakır, yaptığı açıklamada, lige çok talihsiz bir başlangıç yaptıklarını

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, teknik direktör Saffet Susiç önderliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile başlayan bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Çakır, yaptığı açıklamada, lige çok talihsiz bir başlangıç yaptıklarını belirterek, ''Ligin ilk üç maçında maalesef puan almayı başaramadık. Fakat oynadığımız ilk üç maça bakıldığında ikisini deplasmanda Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı kaybettik. Fakat böyle bir bahane yok. Puan telafisi olmayan, sahamızda kaybettiğimiz Gençlerbirliği maçı var'' dedi.

Taraftarlarının karşısına çıktıkları Gençlerbirliği maçında hayal kırıklığı yaşattıklarını ifade eden Çakır, ''Taraftarımız ilk kez takımlarını izleme fırsatı bulmuştu. Son derece coşkulu bir taraftarımız vardı. Fakat hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet alarak hem taraftarlarımızı üzdük, hem de telafisi olmayan puan kaybı yaşadık. Saffet Susiç önderliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile başlayan bir çıkış yakalamak istiyoruz. İnşallah bu maç ile taraftarımıza galibiyet armağan ederiz'' diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının zor geçeceğini kaydeden Çakır, ''Taraftarımız takımlarını 90 dakika sahada yalnız bırakmasın. Onlara sahip çıksın. İnanıyorum ki onların desteği futbolcu arkadaşlarımızın işini kolaylaştıracaktır'' dedi.

Öte yandan, Çaykur Rizespor'da Serhat Akyüz sakatlığı nedeni ile kadroda yer almazken, yeni transfer Kürşat Duymuş'un 18 kişilik kadroda bulunacağı belirtildi.

Yeşil-mavililerin İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına, Gonzales, Turgay, Gökhan, İgor, Victoria, Emrah, Emre, Fahri, Altan, Zafer ve Anderson 11'iyle çıkması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri