Rize'de Antep alarmı

Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da, basın sözcüsü Aykut Ferah, rakiplerini yenerek gruplarda mücadele etmek istediklerini söyledi. Ferah yaptığı açıklamada, Fortis Türkiye Kupası'nda önemli işl

Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da, basın sözcüsü Aykut Ferah, rakiplerini yenerek gruplarda mücadele etmek istediklerini söyledi.

Ferah yaptığı açıklamada, Fortis Türkiye Kupası'nda önemli işler yapmak istediklerini belirterek, ''Geçen yıl yarı finale kadar yükselmiştik. Bu yıl da kupada önemli işler başarmak istiyoruz. Fakat bunun için öncelikle Gaziantepspor engelini geçmeliyiz. Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantespor'u yenerek gruplarda mücadele etmek istiyoruz'' dedi.

Gaziantespor'un çok güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Ferah, ''Rakibimiz Turkcell Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaptı. Çok önemli futbolcular kadrolarına kattılar. Maç her iki ekip açısından da çok zor olacak. İnşallah taraftarımızın önünde kazanan taraf biz oluruz'' diye konuştu.

Yeşil-mavili ekipte Boluspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Mustafa Çiçek ve sakatlığı devam eden Ali Sakal bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtularak takımla birlikte çalışmalara başlayan takım kaptanı Kürşat'ın ise forma giymesi bekleniyor

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri