Real Madrid'den beklenmedik kayıp!

 İspanya La Liga'nın 26. haftasında şampiyonluk yolundaki Real Madrid, deplasmanda Athletic Bilbao ile karşılaştı. San Mames Stadı'nda oynanan karşılaşmyı ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı ve Madrid ekibine büyük bir şok yaşattı. Mücadeleye istediği t

 
İspanya La Liga'nın 26. haftasında şampiyonluk yolundaki Real Madrid, deplasmanda Athletic Bilbao ile karşılaştı. San Mames Stadı'nda oynanan karşılaşmyı ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı ve Madrid ekibine büyük bir şok yaşattı.
 
Mücadeleye istediği tempoda başlayamayan Real Madrid, Bilbao'nun 26. dakikada Aritz Aduriz'in kafa ile attığı gol sonrasında geriye düştü. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran başkent temsilcisi, son paslarda ve şutlardaki isabetsizliği nedeniyle golü bulamadı. Real Madrid mücadele boyunca yüzde 65 topla oynama yüzdesi yakalarken, 12 şut çekti ve sadece 2 kez kaleyi bulabildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri