Orduspor'dan transfer

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, Dilek Akıncı ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, Dilek Akıncı ile 1 yıllık anlaşma sağladı.
 
Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
 
Daha önce takıma 6 yerli ve 4 yabancı oyuncu kazandırdıklarını ifade eden Durur, 7'nci yerli oyuncunun ise Dilek Akıncı olduğunu ifade etti.
 
Durur, Dilek Akıncı'nın kısa forvet olarak takımda görev alacağını anlatarak, "Oyuncumuz daha önce Ceyhan, Mersin, Çankaya Üniversitesi, Tarsus, Botaş, Beşiktaş ve TED Ankara gibi önemli takımlarda forma giymişti. Oldukça tecrübeli olan oyuncumuz, bundan sonra Orduspor forması altında mücadele edecektir. Transferimiz bütün camiaya hayırlı olsun" diye konuştu.
 
Durur, yeni sezon öncesi bir yerli ve bir yabancı transfer daha takıma kazandırmak istediklerini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri