Orduspor Ç.Rize'yi 2-0 yendi

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Çaykur Rizespor karşısında rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi. Karşılaşma öncesi futbolcuların üzerinde ikinci yarıya kötü başlamanın stresi olduğunu ifade eden İldiz, "İ

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Çaykur Rizespor karşısında rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi. Karşılaşma öncesi futbolcuların üzerinde ikinci yarıya kötü başlamanın stresi olduğunu ifade eden İldiz, "İyi bir çalışma dönemi geçirmemize rağmen ikinci yarıya maalesef kötü başlamıştık. Bugün oynadığımız karşılaşma her iki takım adına çok önemli bir karşılaşmaydı. Ama sanırım maçın başından sonuna kadar galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koyduk.

Futbolcular üzerinde ilk iki haftanın verdiği bir gerginlik vardı. Ancak 2-0 öne geçtik. İkinci yarı daha rahat bir oyun oynadık ve rahat bir galibiyet aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Orduspor olarak sezon sonuna kadar bu mücadelenin içinde olacağımızı oyuncularımız gösterdi" diye konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Suat Kaya da, ellerinden gelen her şeyi yapmalarına rağmen mağlup olduklarını belirtti. Galibiyetten dolayı Orduspor'u tebrik ettiğini ifade eden Suat Kaya, maçın hakemini sert bir dille eleştirdi. Kaya, "Her şeyden önce Orduspor'u tebrik ediyoruz. Sahada her iki takım oyuncuları da maçın başından itibaren iyi bir futbol sergilemek için ellerinden geleni yapıyorlardı. Ancak sahada ne yaptığını bilmeyen, verdiği tüm kararları aleyhimize olan bir hakem vardı. Bu kararlar

içeride futbolcuları dışarıda bizleri çileden çıkardı. Neticesinde bir kişi eksik kaldık. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ancak galip gelemedik. Önümüzdeki haftaki maçımızı düşüneceğiz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri