Nihat Doğan teknik direktör oldu!

 Büyükdere’nin teknik direktörü Nihat Doğan’ın bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta “Top Bizde” programına konuk olan ve futbol bilgisiyle Sergen Yalçın’ı çok şaşırtan ünlü şarkıcı, Pasalihaber.com sitesinin haberine göre bu tutkusunu pr

 

Büyükdere’nin teknik direktörü
 
Nihat Doğan’ın bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta “Top Bizde” programına konuk olan ve futbol bilgisiyle Sergen Yalçın’ı çok şaşırtan ünlü şarkıcı, Pasalihaber.com sitesinin haberine göre bu tutkusunu profesyonelliğe döktü, 1. amatör lig takımlarından Büyükdere’nin teknik direktörlüğünü üstlendi.
 
Kaçan goller sinirlendirdi
 
Eski Galatasaraylı futbolcu Evren ile eski Fenerbahçeli topçu Burhan’ın da forma giydiği Büyükdere, geçtiğimiz gün Sarıyer’in Çayırbaşı Stadı’nda Söğütlüçeşme ile karşılaştı. Futbolcularına saha kenarından yüksek sesle taktikler veren, kaçan gollere çok sinirlenen Nihat Doğan, heyecanlı tavırlarıyla ünlü teknik adam Fatih Terim’i aratmadı. 
 
İlk puan onunla geldi
 
Söğütlüçeşme ile karşılaşan Büyükdere, maçın son dakikalarına 1-0 yenik girdi. Son dakikalarda kazanılan penaltıyı Evren gole çevirdi ve maç 1-1 bitti. Evren, maçın ardından Twitter sayfasına “Altı hafta sonra ilk puanımızı Nihat Doğan’ın teknik direktör olarak çıktığı maçta aldık” yazdı.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri