MP Trabzonspor'da para krizi

BEKO Basketbol Ligi’nde son haftalarda kötü sonuçlar alan Medical Park Trabzonspor’da oyuncular uzun zamandır paralarını alamadıkları gerekçesiyle idmana çıkmadı. Biriken alacaklarının ödenmesini isteyen oyuncuların bu tutumu karşısında yönetim kurulu da

BEKO Basketbol Ligi’nde son haftalarda kötü sonuçlar alan Medical Park Trabzonspor’da oyuncular uzun zamandır paralarını alamadıkları gerekçesiyle idmana çıkmadı.

 Biriken alacaklarının ödenmesini isteyen oyuncuların bu tutumu karşısında yönetim kurulu da çaresiz kaldı. Medical Park Trabzonspor’un Başkanı Saner Ayar’ın oyuncuların parasını ödemek için çare aradığı öğrenilirken, koç Dragan Sakota da oyuncuların bu kararına saygı gösterdi.

Öte yandan bordo – mavili takımın Sırp guardı Alexsandar Rasic’in de hafta sonu oynanacak olan Olin Edirne maçından sonra Litvanya’nın Lietuvos Rytas takımına transfer olacağı öğrenildi. Medical Park Trabzonspor’un en değerli oyuncusu konumunda olan Rasic’in gidişinin takımı olumsuz yönde etkileyebileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri