M.P Trabzonspor taraftarlarına büyük jest

Trabzonspor M. P Basketbol takımı Euro Challenge karşılaşmasında Mons Hainaut kozlarını paylaşacak.Euro Challenge  Cup’ta fırtınalar estiren Trabzonspor M.P Basketbol takımı grup liderliği için Salı günü Hayri Gür Spor Salonunda taraftarı karşısına çıkaca

Trabzonspor M. P Basketbol takımı Euro Challenge karşılaşmasında Mons Hainaut kozlarını paylaşacak.

Euro Challenge  Cup’ta fırtınalar estiren Trabzonspor M.P Basketbol takımı grup liderliği için Salı günü Hayri Gür Spor Salonunda taraftarı karşısına çıkacak.Avrupa arenasında iyi bir seri yakalayan Bordo-Mavililer Belçika temsilcisini mağlup edip Avrupa serüvenini lider olarak tamamlamak hedefinde.

24.02.2015 saat 19:00'da Hayri Gür Spor Salonu'nda Belçika temsilcisi Mons Hainaut ile oynanacak EuroChallenge grup maçında öğretmen ve öğrenciler ( Üniversite dahil )  Salon girişinde kimliklerini ibra ederek maçı ücretsiz izleyebileceklerdir.  

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri